Rising majestically atop Ceylon Hill in Kuala Lumpur’s busiest district of Bukit Bintang, VIDA Bukit Ceylon is definitely a sight to behold. It is perched at a triangular intersection, commanding over the busy playground patch of the Golden Triangle. Designed to reflect the lifestyle of its inhabitants; VIDA Bukit Ceylon exudes an air of sophistication and elegance, with a dash of playfulness. The asymmetrical glazed screen that wraps around the external facade provides interest and variation to the rhythm and geometry of the building. It gives the impression of a protective layer to the building beneath, ‘exposing’ the horizontal and vertical structural grid in the break at the corner junction of the building. The vertical lines of the frame system to the glazed screens give emphasis and grandeur to the height and mass, while at the same time providing solar absorption and protection to the building.